Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

5 - Projecte educatiu de l'espai migdia - Coneixement i participació en el projecte

Cal potenciar el coneixement del Projecte educatiu de l'espai del migdia i la participació de les famílies, el professorat i l'alumnat en aquest projecte. Que no sigui un projecte que el prepara l'empresa contractada, s'aprova en consell escolar de centre totalment donat sense participació. És fonamental la incorporació en aquesta participació a tota la diversitat de famílies existent en el centre per garantir una mirada compartida, la diversitat cultural, ... que es pugui participar per exemple en la creació dels menús.

El professorat i el monitoratge del migdia haurien de tenir més contacte per l'intercanvi, malgrat la dificultat que representa que els horaris estiguin tan marcats. Tenir en compte que a l'hora del migdia es genera confiança amb el monitoratge per atendre aspectes més personals de l'alumnat, la resolució de conflictes, etc.

Comentari

Reportar contingut inapropiat

Aquest contingut no és apropiat?

Motiu:

Carregant els comentaris ...

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir