Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

1 - Model de gestió - La gestió dels menjadors educatius

Es considera que s'ha de permetre la diversitat de models de gestió dels menjadors educatius, però amb un sistema de priorització.

En primer lloc, de manera prioritària gestionats per les associacions de mares i pares d'alumnat i associacions de famílies d'alumnat dels centres educatius, com a segona opció els ajuntaments i en tercer altres administracions.

En cas que no gestioni l'AMPA/AFA dels centres educatius caldria garantir que en la comissió de menjador existeixin fórmules per al seguiment del contracte que recollin la veu de l'AMPA/AFA.

És igual de vàlid que es gestionin amb la mateixa empresa de càtering/cuina i monitoratge o per separat. Però facilita la gestió si la mateixa empresa s'encarrega del subministrament de menjar i del monitoratge. El fet que sigui la mateixa empresa també aporta un valor afegit en la cohesió del projecte, d'equip, visió, alinear objectius.

Comentari

Reportar contingut inapropiat

Aquest contingut no és apropiat?

Motiu:

Carregant els comentaris ...

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir