Saltar al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

12 - Qualitat alimentària de l'espai del migdia - Propostes de millora dels menús

El producte ha de ser de proximitat, de temporada, variat, sostenible i ecològic.

Cal garantir la diversitat de menús per temes de salut i culturals i assegurar un bon tractament del tema dels al·lèrgens, menús variats i amb màxima equivalència possible amb el menú bassal.

És important tenir en compte els documents existents per atendre la diversitat cultural.

Disposar de cuina pròpia és un valor afegit i es prioritza sempre que sigui possible, considerant que també és millor per a l'atenció a les necessitats concretes dels infants.

Es descarta la línia freda per criteris de sostenibilitat i de salut per l'excessiu contacte dels aliments amb el plàstic.

Comentario

Reportar contenido inapropiado

Este contenido no es apropiado?

Motivo:

Cargando los comentarios ...

Para añadir un comentario, inicia tu sesión o regístrate.

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir